با همین چند قذم ساده می توانید سایت ورد پرسیخود را راه بیندازید.

قدم اول: وارد هاست تان شوید.

برای ورود به هاست تان از این روش استفاده کنید.

www.example.com:2082 یا www.example.com:2083 یا www.example.com:2222

به جای example باید ادرس سایت خودتان را بنویسید و اگر دامنه سایت تان چیزی غیر از .com است آن پسوند را وارد کنید مثلا .ir

توجه کنید که برای هاست های دایرکت ادمین باید با ۲۲۲۲ وارد شوید وبرای هاست های سی پنل با ۲۰۸۲ و یا ۲۰۸۳

توجه: رمز عبور و نام کاربری ورود به هاست توسط شرکتی که هاست را از آن خریداری کرده اید قبلا برای شما ایمیل شده است. برای دستیابی به رمز عبور و نام کاربری ورود به هاست تان به ایمیل خود مراجعه کنید.

قدم دوم: پایگاه داده بسازید.

پس از ورود به پنل هاست تان حالا در بخش دیتابیس وارد my sql & database شوید و یوزر و پسورد بزنید و گزینه ی  creat database را بزنید. پس از این کار دیتابیس شما ساخته شده است و حالا  go back را بزنید.

قدم سوم: یوزر بسازید.

در بخش mysql user بر روی گزینه  add new user بزنید و یک user که یک نامی از خودتان برای آن انتخاب می کنید و یک پسورد که کافی است بر روی generate  کلیک کنید تا خودش برایتان یک پسورد ایجاد کند.بعد پسورد تان را کپی کنید و آن را جایی در مثلا یک فایل نوت پد یا ورد ذخیره کنید. چون کمی جلوتر به ان نیاز دارید. بعد گزینه creat user  را بزنید.

قدم چهارم : اتصال یوزر و دیتا بیس به یکدیگر

گزینه add user to database  را بزنید و اطلاعات خواسته شده را که به تازگی در قدم های قبلی ایجاد کرده اید در این جا وارد کنید. بهتر است آن ها را کپی و paste کنید تا در دیکته آن ها به مشکل برنخورید.  بعد گزینه add را بزنید  تیک  all previllages را بزنید و بعد  make changes را بزنید.

قدم پنجم: نصب وردپرس

در یک تب جدید آدرس زیر را وارد کنید.

www.wordpress.org

بعد بر روی گزینه get wordpress کلیک کنید و گزینه  download wordpress version X ( ورد پرس را در یک جای در دسترس دانلود کنید به زودی به آن نیاز داریم.)

حالا به پنل هاست ( صفحه اصلی بر می گردیم) و وارد فایل منیجر ( file manager)  میشویم. و وارد پوشه ی  public-html شده و گزینه  upload را میزنیم. فایل ورد پرس را که کمی پیش دانلود کردیم بدون این که از فشرده سازی خارج کنیم در این جا قرار میدهیم. وقتی فرایند اپلود تمام شد و سبز رنگ شد، گزینه  go back را میزنیم.

بعد در همان پوشه public_html فایل زیپ را اکسترکت  (extract) می کنیم یعنی از فشرده سازی آن را خارج می کنیم و بعد تمام فایل های داخل آن را انتخاب کرده و داخل پوشه public_html آن ها را paste کنید.

حالا در همان پوشه public_html فایل زیپ وردپرس و پوشه وردپرس را پاک می کنیم.

قدم ششم: نصب و راه اندازی وردپرس

در یک تب جدید آدرس سایت تان را وارد کنید. www.example.com در صفحه باز شده زبان وردپرس تان را انتخاب کنید. ( ما در اینجا فارسی نتخاب می کنیم.) بعد گزینه ادامه را بزنید اما قبل از آن

در هاست تان وارد شوید و در فیل منیجر در پوشه  public_html فایل  wp_config_sample.php را به  wp_ config.php تغییر نام دهید.

به بخش قبلی که در حال نصب ورد پرس بودید برگردید و گزینه بزن بریم را انتخاب کنید. اطلاعاتی را که از شا می خواهد از مرحله ۴ کپی کنید پر این جا  paste کنید.

بعد گزینه بفرست را بزنید. بعد گزینه راه اندازی نصب را بزنید

در این جا باید یک عنوان برای سایت انتخاب کنید این قسمت بعدا در داشپورد وردپرس هم قابل تغییر است.

انتخاب نام کاربری که خیلی مهم است و برای ورود به سایت تان لز آن استفاده می کنید. باید حتما آن را به یاد بیاوری. پس آن را در جایی بنویسید یا ذخیره کنید وگرنه نمی توانید وارد پشت صحنه سایت خود شوید.

رمزتان را هر چیزی وارد می کنید این را هم حتما جایی بنویسید برای ورود به سایت به ان نیاز دارید.

ایمیل تان را وارد کنید و بعد  login را بزنید. بعد راه اندازی وردپرس را میزنیم. نام کاربری و پسورد را که در مرحله قبل زده بودید و ان را ذخیره کردید اینجا وارد کنید. بعد ورود را بزنید و وارد پشت صحنه سایت شوید.

 

 

مهنوش مُهری

مهنوش مُهری

مشاهده تمام پست ها

اضافه کردن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مهنوش مُهری

مهنوش مُهری

چالش ۳۰ روزه کتاب نویسی